"Mišić je stradao, ali ja se brzo oporavljam od povreda"

Avdija Vršajević o povredi za SportSport.ba

"Mišić je stradao, ali ja se brzo oporavljam od povreda"

Nakon Vedada Ibiševića i po svemu sudeći Edina Džeke, selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine ostao je i bez Avdije Vršajevića. 

Defanzivac Hajduka povrijedio se na posljednjem susretu protiv Osijeka i prema riječima doktora Karabega neće biti spreman za duel sa Izraelom. Vršajević je za SportSport.ba istakao kako se nada brzom oporavku što se tokom njegove karijere pokazalo kao pravilo nakon povreda. 

"Ja ću se javiti na okupljanje, pa ćemo vidjeti šta će medicinski tim reći. Dolazim sutra na okupljanje, konsultovat ću se sa doktorom Karabegom i nadam se da ipak nije tako ozbiljno," kaže Vršajević i dodaje: 

"Povrijedio sam se na zadnjoj utakmici u prvenstvu protiv Osijeka. Malo je mišić stradao. Povreda jeste malo ozbiljnija i po svemu sudeći neću biti spreman za Izrael. Ipak ja se inače brzo oporavljam od povreda i to se pokazalo tokom čitave karijere. Doći ću sutra pa ćemo vidjeti sa doktorom Karabegom kakvo je stanje zaista," kaže Vršajević. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.