"Mislim da Ancelotti ima potpisan predugovor s Realom"

Predsjednik PSG-a tvrdi:

"Mislim da Ancelotti ima potpisan predugovor s Realom"

A. Haznadarević

Predsjednik Paris Saint-Germaina Nasser Al-Khelaifi je rekao kako vjeruje da trener njegovog kluba Carlo Ancelotti već ima potpisan predugovor s Real Madridom. 

Ancelotti je saopštio PSG-u da želi napustiti klub ovog ljeta i preći u Real, ali francuski gigant nema namjeru da pusti 53-godišnjeg trenera bez obeštećenja, prenio je Goal.com. 

"Mislim da on već ima potpisan predugovor s Real Madridom", kazao je Al-Khelaifi za Al Jazeeru. 

"Međutim, ne očekujem da će Madrid potpisati ugovor s njim. To bi izazvalo određene pravne probleme. Rekao sam Carlu da ima ugovor s nama. Zatražio je produženje ugovora u martu, a sada se pojavio Madrid. Mi samo poštujemo principe i ugovor koji imamo s Carlom. Poštujemo svoje obaveze. Postoji rješenje za svakoga ko želi da prekrši ugovor. Pregovori moraju biti održani kako bi bili sigurni da sve ide bez problema", dodao je.

Ancelotti je trener PSG-a od decembra 2011. a taj klub je doveo do naslova prvaka Francuske, prvog nakon 1995. godine.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.