"Mladom reprezentativcu želimo brz i uspješan oporavak"

Saopštenje HŠK Zrinjski povodom povrede Zolotića:

"Mladom reprezentativcu želimo brz i uspješan oporavak"

Na adresu našeg portala stiglo je saopštenje HŠK Zrinjski u kom iz ovog mostarskog kluba izražavaju iskreno žaljenje zbog povrede mladog Nermina Zolotića te mu žele brz oporavak i povratak na fudbalske terene.

Saopštenje vam ovom prilikom prenosimo u cjelosti.

 

"HŠK Zrinjski Mostar izražava nemjerljivo iskreno žaljenje zbog teške ozljede igrača Željezničara Nermina Zolotića u utakmici 21. kola Premier lige BiH koju je naš Klub na stadionu Grbavica igrao 10. travnja 2013. godine.

 

Mladom reprezentativcu BiH HŠK Zrinjski želi brz i uspješan oporavak uz nadu i uvjerenje kako će se ovaj mladi nogometaš na nogometni teren vratiti još jači.

 

Žaljenje zbog ozljede Nermina Zolotića izražavamo i klupskom rukovodstvu, stručnom stožeru, igračima i svim simpatizerima FK Željezničar, kao i zahvalnost ovom Klubu na prijateljskom gostoprimstvu uoči, za vrijeme i nakon utakmice, koja je, nažalost, ostala u sjeni ove teške ozljede.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

Također, ovom prigodom izražavamo i punu podršku našem igraču Hrvoju Miličeviću, koji također prolazi teške trenutke i iskreno žali zbog teške ozljede njegovog vršnjaka, jer u njegovom startu, koji je, nažalost, rezultirao teškom ozljedom igrača Željezničara, nije bilo apsolutno nikakve namjere. Pojedince i pojedine medije koji nesretni trenutak žele karakterizirati drugačije smatramo licemjernima, zlonamjernima i neprijateljima sporta", stoji u saopštenju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.