"Mnogo se više osjećam kao Bik nego kao Bianconero"

Ciro Immobile ne voli Juventus

"Mnogo se više osjećam kao Bik nego kao Bianconero"

Napadač Borussije Ciro Immobile bit će posebno motivisan na večerašnjoj utakmici koju njegov tim igra protiv Stare dame iz Torina.

Immobile je bivši fudbaler Torina i, shodno tome, logično je da 'ima nešto protiv' večerašnjeg protivnika, iako je karijeru počeo u Juventusu.

"Telefon mi stalno zvoni, stižu mi i poruke... Javljaju mi se prijatelji i navijači iz Torina i Napulja i doslovno me mole da pobijedim Juventus. Mnogo sam više vezan za Torino nego za Juventus, mnogo sam više Bik nego Bianconero. Imam osjećaj da nikada nisam ni igrao za taj klub", iskren je bio Immobile.

Juventus i Borussia će večeras s početkom u 20:45 u Torinu odigrati prvi meč osmine finala Lige prvaka.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.