"Moje odbrane nisu bitne kada nismo osvojili bodove"

Golman Slobode za SportSport.ba

"Moje odbrane nisu bitne kada nismo osvojili bodove"

E. Dindić

Radnik je u okviru 2. kola BiH Telecom Premijer lige odnio velika tri boda u Bijeljinu. U jednom zaista čvrstom susretu između domaće Slobode i ekipe Radnika na kraju je odlučio jedan gol (0:1).

Sigurno jedan od rijetkih koji je dobio prolaznu ocjenu u redovima Slobode za svoj nastup je mladi golman Tuzlaka Azir Muminović, koji je sjajnim intervencijama bio prava noćna mora za goste u ovom susretu. 

Muminović je govorio za SportSport.ba o utakmici sa Radnikom, dva poraza Slobode na startu prvenstva te o idućim utakmica gdje fudbaleri Slobode gostuju ekipi Krupe, pa onda imaju još jedno nezgodno gostovanje ekipi Viteza. 

"Što da vam kažem, fudbal je takav, kada ne iskoristiš svoje prilike protivnik te kazni. Smatram da smo bili konkretniji, ali na kraju se pikaju samo tri boda koja je osvojila ekipa Radnika. Što se tiče mojih odbrana, sve to pada u drugi plan jer nismo osvojili bodove. U dobroj sam formi i zaista trudim se da opravdam povjerenje šefa stručnog štaba Vlade Jagodića, što mi je ukazao priliku. U idućim utakmicama nemamo pravo na kiks, moramo što prije zaboraviti loš start sezone i već u narednim utakmicama dati sve od sebe, kako bismo se vratili na pravi put", zaključio je Muminović.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi