Petrović pred meč sa Sarajevom

"Moramo pružiti minimum onoga što smo pružili protiv Želje"

Endin Čaušević

Sloboda je danas u prijateljskoj utakmici savladala ekipu Prokosovića sa 3:0.

Ekipa Slavka Petrovića u subotu igra veliki derbi protiv Sarajeva, a današnji meč je bio samo uvertira za to. Ipak, trener Slobode nije bio previše zadovoljan igrom svog tima, pogotovo u prvom poluvremenu.

"Sa prvim poluvremenom, sa pristupom igrača ne mogu biti zadovoljan. Sigurno će to čuti sutra. Drugo poluvrijeme što se tiče pristupa, presinga i realizacije bilo je ok i to je to što se trebalo očekivati i što se očekivalo u prvom dijelu. Sigurno ne treba da nas zavarava drugo poluvrijeme jer predstoji nam jako teška utakmica. Moramo pružiti minimum onoga što smo pružili protiv Željezničara", rekao je Petrović, te dodao:

"Sarajevo fudbalski spada među dvije-tri najbolje ekipe u BiH. Ako budeš im davao prostor kao što smo to radili danas bit će nam jako teško. Ono što nas je krasilo protiv Želje jeste da im nismo dopuštali da prime loptu. Nadam se da će igrači pružiti ono što mogu i što se očekuje".

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi