"Mourinho nam diše za vratom, ne možemo se opustiti"

Nemanja Matić o svom treneru u Chelseaju

"Mourinho nam diše za vratom, ne možemo se opustiti"

Fudbaleri Chelseaja večeras na svom terenu dočekuju Tottenham u sklopu 15. kola Premiershipa. Opuštanja sigurno neće biti, a zašto je to tako pojasnio je Nemanja Matić.

"Mourinho nam ne dozvoljva da se opustimo, i mi to ne možemo sve i kada bi htjeli. Diše nam za vratom i zato je veliki trener koji je osvojio toliko trofeja. Često se desi da nam nakon neke pobjede priđe i kaže da smo mogli bolje", rekao je Matić i najavio meč protiv gradskog rivala:

"Tottenham je jak tim koji je nešto slabije startao, ali se polako vraćaju. Morat ću posebno pripaziti na Eriksena koji je fantastičan igrač. U svakom slučaju, nema potcjenjivanja i igrat ćemo maksimalno ozbiljno".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.