"Najprije se moram oporaviti, pa ćemo vidjeti"

Miroslav Ćiro Blažević za SportSport.ba:

"Najprije se moram oporaviti, pa ćemo vidjeti"

Miroslav Ćiro Blažević nakon odlaska iz Tuzle čest je gost ljekara. Kaže kako ga je šestomjesečni angažman u "gradu soli" iscrpio te da ni sam nije znao da se nalazi u takvom psiho-fizičkom stanju.

"Vjeruj mi da sam stalno na nekim pretragama. Srećom rezultati su dobri, ali se moram paziti. Najprije se moram dobro oporaviti, a za dalje ćemo vidjeti", kaže Miroslav Blažević.

Veliku armiju crveno-crnih navijača najviše interesuje hoće li doći do preokreta, odnosno hoće li popularni Ćiro ostati na kormilu Slobode. 

"Mi smo se rastali na jedan nespretan način. Smatram kako se na odmor trebalo ići onda kada imaš kostur ekipe i trenera. Azmir Husić je posljednji čovjek protiv kojeg ću nešto reći i smatram kako je to sve plod neiskustva. Vidjet ćemo, u Zagreb uskoro dolazi u službenu posjetu Jasmin Imamović, razgovarat ću i sa njim...", kazao je Miroslav Ćiro Blažević.

Nakon njegovog odlaska ostala je praznina na poziciji šefa struke tuzlanskog premijerligaša. Znani i neznani su se dovodili u vezu sa Rudarskom 2. Ipak, konačnu riječ ima predsjednik kluba Azmir Husić, koji je od utorka u SAD-u, a kasnije će gledati i neke od utakmica na SP u Brazilu. Možda i tamo dogovori angažman novog trenera.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.