"Nakon incidenta u Brazilu samo sam plakao, ali od sreće"
Foto: EPA

Suarez progovorio o incidentu iz 2014. godine

"Nakon incidenta u Brazilu samo sam plakao, ali od sreće"

Endin Čaušević

Urugvajski reprezentativac Luis Suarez svojim incidentom obilježio je Svjetsko prvenstvo koje se prije tri godine igralo u Brazilu.

Na utakmici između Urugvaja i Italije Suarez je ugrizao Chiellinija nakon čega je dobio isključenje, te čak četiri mjeseca suspenzije. Međutim, i pored toga Urugvajac je nakon Svjetskog prvenstva potpisao za Barcelonu koja nije odustajala od njega iako mu je ovom bio drugi sličan incident.

Urugvajac se pokazao kao pravi pogodak Katalonaca jer je u svojoj prvoj sezoni pokazao svoj kvalitet, te je s Barcom osvojio trostruku krunu. Suarez se smirio nakon incidenta u Brazilu, ali i dalje ne voli baš previše govoriti o tome što se dešavalo sa odbrambenim igračem Italije.

"Nakon incidenta na Svjetskom prvenstvu većinu premena sa proveo plakajući jer nisam moga vjerovati da me Barcelona još uvijek želi dovesti. Tada sam sebi rekao da se to više ne smije ponoviti i da moram iskoristiti ovu priliku", rekao je Suarez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti