Ivan Tatomirović, defanzivac Sarajeva pred duel sa Čelikom

"Naš cilj je titula, moramo se fokusirati na teren"

Izabranici Dženana Uščuplića sutra će na stadionu Bilino polje u okviru sedmog kola BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine odmjeriti snage sa Čelikom. 

Fudbalski klub Sarajevo već tri kola ne zna za pobjedu, pa će bordo tim sutra tražiti treći trijumf u sezoni i prekid loše serije rezultata. Danas je u svečanom salonu Svetozar Vujović održana press konferencija na kojoj se prisutnim medijima obratio defanzivac bordo tima, Ivan Tatomirović.

"Pripreme za Čelik teku kao i za svaku drugu utakmicu. Naš cilj je titula i ka tom cilju treba da idemo iz utakmice u utakmicu. Razmišljamo samo o utakmici sa Čelikom, nećemo ih podcijeniti, ali ni precijeniti," kaže Tatomirović i dodaje: 

"Sam grb FK Sarajevo donosi jednu dozu pritiska. Niko nije rođen iskusan i utakmice koje smo prošli u Evropi donijele su nam jednu dozu iskustva, ali i uzele dosta u prvenstvu. Moramo se fokusirati samo na teren," kaže Tatomirović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.