"Ne bih doveo Messija ni za džabe"

Predsjednik turske ekipe tvrdi

"Ne bih doveo Messija ni za džabe"

Endin Čaušević

Lionel Messi jedan je od fudbalera koji može birati u kojem klubu će igrati, ipak, ima i onih koji ne žele Messija u svojoj ekipi čak ni da dođe bez obeštećenja.

Naime, u centru pažnje ovih dana našao se predsjednik turskog drugoligaša Altinordua, Mehmet Seyit Ozkan, koji je rekao da ne bi doveo Messija u dvoj klub ni za džabe. On je dodao da više vjeruje u mlade turske igrače nego u one koji u najveće fudbalske zvijezde.

"Čak da Messi želi da igra besplatno za Altinordu ja bih ga definitivno odbio. Vjerujem u mlade turske igrače i njima dajemo šansu. Naš cilj je da dođemo u najjači rang turskog fudbala, te da u Evropi igramo do 2023. godine kada slavimo svoju 100. godišnjicu", rekao je Ozkan.

On je dodao da njegova ekipa igra odlično ove godine, te da će u budućnosti biti jedan od najjačih turskih klubova. No, teško da bi odbio jednog od najboljih igrača svijeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi