"Ne brinemo se za dozvolu, a Kramarić je sjajan!"

Trener Leicestera

"Ne brinemo se za dozvolu, a Kramarić je sjajan!"

Trener Leicestera Nigel Pearson pohvalno je govorio o svom novom napadaču Andreju Kramariću koji je stigao iz Rijeke.

"Ne brine nas radna dozvola jer je Kramarić igrao za reprezentaciju Hrvatske. Željeli su ga velikani poput Chelseaja i to je dokaz kolika je klasa", rekao je Pearson koji na Kramarića neće moći računati protiv Aston Ville.

Hrvatski napadač je posmatrao trening njegovih novih saigrača i porazgovarao sa novim trenerom čije je simpatije pobrao u startu.

"Sjajan je momak i fascinira me što je potpisao za nas, koji smo posljednji, a tražio ga je chelsea. O tome kakav je igrač najbolje govore njegovi golovi. Dugo smo ga pratili i on je budućnost", rekao je Pearson.

Kramarićeva papirologija još uvijek nije potpuno sređena, pa će na svoj debi sjajni napadač sačekati još neko vrijeme. Predviđa se da bi se to moglo desiti 17. januara kada bi se mogao naći oči u oči sa Asmirom Begovićem.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.