"Ne odlazim iz Pariza, nemam potrebe da mijenjam klub"

Ibrahimović potvrdio

"Ne odlazim iz Pariza, nemam potrebe da mijenjam klub"

Midhat Šljivak

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović odbacio je sve navode kako će napustiti ekipu PSG-a zbog dolaska Edinsona Cavanija.

Ibrahimović je za francuske medije istakao kako nema  razloga da mijenja klub i da će ispoštvovati svoj ugovor sa prvakom francuske Ligue 1.

"Nema potrebe da mijenjam klub. Pripadam PSG-u i poštovaću svoj ugovor. Nisam se još sastao sa predsjednikom, ali moramo riješiti neke velike i male stvari. Ljudi me povezuju sa mnogim evropskim ekipama, ali ja sam miran jer znam šta će se desiti", rekao je Ibrahimović.

Ibrahimović se spominjao kao potencijalno pojačanje Real Madrida, ali od toga prema svemu sudeći nema ništa, pa ćemo tako u PSG-u naredne sezone gledati ubojiti tandem Ibrahimović-Cavani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije