"Ne, pa ne mogu da vjerujem da smo ovo uradili"

Rakitić nakon utakmice protiv PSG-a

"Ne, pa ne mogu da vjerujem da smo ovo uradili"

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka historijskom pobjedom protiv PSG-a (6:1).

Barcelona je večeras na Nou Campu uspjela uraditi ono što je od njih malo ko očekivao. Poraženi su u Parizu sa 4:0, ali su u dramatičnoj završnici večeras slavili sa 6:1 i uspjeli nadoknaditi zaostatak koji prije njih nikad niko nije uspio.

Nakon utakmice Ivan Rakitić je izjavio da još uvijek ne može da vjeruje da je Barcelona prošla dalje, jer je i sam smatrao da je to nemoguće.

"Ne, ne mogu vjerovati. Bilo je zaista nemoguće. Početak utakmice je bio lud i nevjerovatan. Hvala cijeloj ekipi i navijačima. Ovo je poseban dan za nas i teško je bilo šta reći. Morali smo vjerovati i uspjeli smo. Ja iskreno sam smatrao da je to nemoguće, ali sretan sam što sam pogriješio. Ovo je Barcelona", rekao je Rakitić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije