Muamer Svraka uoči derbija

"Neće biti bajna utakmica, na Koševu će se sve odlučivati"

Edmir Škorić

Sutra su na rasporedu utakmice četvrtfinala Kupa Bosne i Hercegovine, a svakako će se najzanimljivija odigrati na Grbavici gdje će snage odmjeriti Željezničar i Sarajevo.

Kapiten Željezničara, Muamer Svraka, dan uoči derbija je raspoložen, a uvjeren je da će odluka o konačnom pobjedniku pasti na Koševu.

"Atmosfera je kao pred svaki derbi, nabrijana i jedva čekamo da krene utakmica, istakao je kapiten Željezničara, Muamer Svraka.

"Ne bih se složio baš da je pritisak na Sarajevu. Obje ekipe će dati maksimum i mislim da će se sve rješavati na Koševu, a ne na ovoj utakmici. Gledatelji ne trebaju očekivati bajnu utakmicu, bit će to taktičko nadmudrivanje", dodao je Svraka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.