"Neka Manchester United zaboravi na Subotića"

Jurgen Klopp kategoričan:

"Neka Manchester United zaboravi na Subotića"

U svakom prelaznom roku Borussiju iz Dortmunda napusti po jedan važan igrač, a prvi naredni koji bi to mogao učiniti je srbijanski stoper Neven Subotić. 

Na njega je navodno oko bacio David Moyes koji ga želi u svojoj svlačionici na Old Traffordu. Osim Manchester Uniteda, za Subotićeve usluge zainteresovani su i Milan odnosno Juventus, ali Jurgen Klopp kategorično negira mogućnost odlaska ovog Banjalučanina.

„Neka Manchester United zaboravi na Nevena Subotića. Njemu su tek 24 godine i sastavni je dio našeg tima,“ poručio je Klopp.

Osim Subotića Dortmund bi uskoro mogao napustiti i Robert Lewandowski koji će sve su prilike već u januaru krenuti stopama Maria Gotzea i preći u redove najljućeg rivala, Bayerna iz Munchena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije