"Nikada nećemo dovesti Messija"

Predsjednik PSG-a tvrdi

"Nikada nećemo dovesti Messija"

Edmir Škorić
Teme:

Od transfera Lionela Messija iz Barcelone u PSG neće biti ništa u dogledno vrijeme...

Iako se dosta spominje u posljednje vrijeme mogući odlazak Messija iz Barcelone u neki drugi klub, recimo PSG, čini se da će sve ostati samo na glasinama. Katalonski div traži 250 miliona eura, što je previše i za bogate vlasnike pariškog kluba.

"Messi je sjajan igrač. Prije neki dan sam čitao u novinama da će doći u PSG. Ima li ikakve šanse da se to otvari? Ne, PSG nikada neće dovesti Messija", kazao je za L'Equipe Nasser Al-Khelaifi, predsjednik PSG-a.

Pitanje je, sve i da PSG može da plati iznos koji Barca traži za svog najboljeg igrača, da li bi Argentinac pristao otići u Francusku?

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti