Trener Borca zadovoljan remijem u Tuzli

"Nismo igrali dopadljivo, no osvojili smo vrijedan bod"

J. Duvnjaković

Fudbaleri Borca su u Tuzli stigli do vrijednog boda u duelu 4. kola Premijer lige protiv domaće Slobode. Domaći su bili bolji, stvorili su više prilika, ali izabranici Vlade Jagodića kući se vraćaju s osvojenim bodom.

"Moram biti zadovoljan ovim osvojenim bodom. Neko me pogrešno shvatiti, ali mi smo doista u Tuzlu došli po pozitivan rezultat. Naša želja je bila iznenaditi Slobodu sa drugačijom taktičkom postavkom. Za ovu mladu ekipu je nakon kiksa u prošlom kolu pozitivan rezultat i ovaj remi", nakon susreta je istakao šef struke Borca, Vlado Jagodić.

Jagodić je zadovoljan i sa tim što su njegovi izabranici bili borbeni tokom svih 90 minuta, te što su disali kao jedan na terenu.

"Samo mogu pohvaliti svoje igrače, koji su pokazali da su tvrd orah kada su zajedno, a kada olako shvate protivnika onda se desi ono što se desilo prije par dana u Banjoj Luci. Imali smo i sreće, a na kraju smo mogli iz kontranapada doći do pobjede, što ne bi bilo realno. Tako da ovaj bod trebamo cijeniti", izjavio je trener Borca, koji je svjestan da njegova ekipa nije igrala dopadljivo.

"Nismo dopadljivo igrali, ali morate me shvatiti. Imali smo negativan skor na domaćem terenu i bilo je bitno da ne izgubimo. Hvala i publici, bez obzira na pojedince, koji ne mogu narušiti moje odnose sa Tuzlom i Slobodom. Hvala Slobodi na korektnoj igri. Nismo bili na nivou na sredini terenea, ali shvatam svoje igrače", zaključio je Jagodić.

 

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije