"Ovo je pravi Krajišnik"

Sadiković nakon ubjedljive pobjede nad Rudarom

"Ovo je pravi Krajišnik"

A. Beganović

U 21. kolu Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine fudbaleri Krajišnika su pred svojim navijačima sa ubjedljivih 3:0 savladali Rudar, koji se nakon ovog poraza nalazi sve dalje od Premijer lige.

Iako su ovaj susret ušli sa ogromnim pritiskom izabranici Denisa Sadikovića znali su odgovoriti na isti. Odigrali su možda i najbolju partiju u sezoni i na kraju su sasvim zasluženo sa ubjedljivih 3:0 savladali Rudar.

"Zadovoljan sam ,a kako i ne bih bio. Odigrali smo fenomenalno, nadigrali smo Rudar u svim elementima fudbalske igre i stigli smo do velika tri boda. Igrači su ispunili sve ono što sam tražio od njih i mislim da su gledaoci vidjeli jedan novi Krajišnik", za SportSport.ba je istakao trener Krajišnika Denis Sadiković.

"U narednom kolu pauziramo, imat ćemo tri boda više na svom kontu, a onda nam u gost dolazi Bratstvo. Ukoliko tu trijumfujemo, a siguran sam da hoćemo, uplovit ćemo u mirniju luku", dodao je Sadiković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.