"Pato je odabrao Corinthians"

Sve bliži povratku u Brazil

"Pato je odabrao Corinthians"

A. Haznadarević

Brazilski napadač AC Milana Alexandre Pato, prema tvrdnjama njegovog agenta Gilmara Veloza, čvrsto je odlučio u kojem će klubu nastaviti karijeru, te će posao sa Corinthiansom ubrzo biti kompleriran.

"Pato je odabrao Corinthians, odmah nakon što je odlučio da se vrati u Brazil. Corinthians je bio njegov prvi izbor", kazao je napadačev agent, te dodao da su i u Milanu prihvatili njegovu odluku:

 

"Razumijem da Pato želi da se okuša u drugom klubu, i izabrao je Corinthians. I Galliani je razumio njegove razloge".

 

S druge strane, između dva kluba dogovor je postignut, međutim ostaju da se usaglase neki manji detalji:

 

"U Corinthians je dobrodošao i oni će učiniti sve da mu pomogne da se uklopi. Neki detalji trebaju biti rješeni između klubova, ali nije moje da govorim tačno koji", zaključio je Veloz.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.