"Perin će igrati za Milan ili Juventus"

"Perin će igrati za Milan ili Juventus"

M. Šljivak

Talentovani golman Genoe na posudbi u Pescari, Mattia Perin, igraće u budućnosti za Milan ili Juventus, rekao je za italijanske medije sportski direktor Genoe Daneiele Delli Carri.

Carri je najavio kako će se 20-godišnji čuvar mreže na ljeto vratiti u Genou, a dodao je u kako je Perin spreman zamijeniti Buffona na golu selekcije Azura.

"Perin je predodređen za velike stvari. Mislim da je spreman zamijeniti Buffona. Također, mislim da će u budućnosti igrati za Milan ili Juventus", rekao je Carri.

On je također istakao kako je Perin i sa 20 godina veliki profesionalac.

"On je pravi primjer profesionalca. Iako je rođen 1992. godine, ponaša se kao 30-godišnjak", dodao je sportski direktor Genoe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti