"Petarda" Slavije, četiri gola Radovanovića

Slavija bolja od Hajduka

"Petarda" Slavije, četiri gola Radovanovića

A. Beganović

U okviru priprema za nastavak premijerligaške sezone fudbaleri Slavije su u Crnoj Gori odmjerili snage sa Hajdukom iz Bara.

Nakon remija sa Mornarom, te poraza od Iskre i Jedinstva, izabranici Veljka Dovedana su sa ubjedljivih 5:1 savladali Hajduk iz Bara.

Fenomenalnu partiju pružio je napadač Igor Radovanović koji je postigao četiri gola, a u listu strijelaca upisao se još i Nemanja Kartal.

Doveden je meč sa crnogorskim niželigašem počeo u sastavu Kubura, Ristić, Arsenijević, Kartal, Vejnović, Čomor, Grujičić, Bošković, Barić, Radovanović i N. Pušara, a u drugom dijelu su igrali Karajbić, Simović, Krmara, N. Pušara, Papaz, Zeba, Bjeloš, Rikal, Pliska, Popovac i Marković.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Slavija će u srijedu odigrati još jedan prijateljski susret, a protivnik izabranicima Veljka Dovedana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi