"Platit ću iz vlastitog džepa da dovedem Messija"

Ronaldo ga želi u svom klubu

"Platit ću iz vlastitog džepa da dovedem Messija"

Ronaldo, legendarni brazilski fudbaler, postao je suvlasnik američke momčadi Fort Launderdale Strikersa.  

Kada su u pitanju ambicije, Ronaldo jednog dana u svoj klub želi dovesti i Lionela Messija, a novac mu neće predstavjlati veliki problem.

"Ja ću platiti iz vlastitog džepa da dovedem Messija. Samo je nebo granica za Strikerse i taj klub će postati velik", kazao je Ronaldo, koji se nada da će u budućnosti dovesti i Cristiana Ronalda.

"Zašto ne Messi? Zašto ne Cristiano Ronaldo? Za nekoliko godina sve je moguće. Puno poznatih igrača će htjeti doći, a Florida je dobar izbor zbog kvalitete života. Ko ne bi želio živjeti ovdje", zaključio je Brazilac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.