Muamer Svraka za SportSport.ba

"Pobijediti Sloveniju i Grčku dočekati u sjajnoj atmosferi"

Adnan Beganović

Boravak u Ljubljani iskoristili smo da porazgavaramo sa veznjakom Željezničara i bh. reprezentativcem Muamerom Svrakom, koji je svojim golom donio pobjedu Zmajevima u posljednjem prijateljskom susretu sa Alžirom.

"Ukoliko dobijem priliku daću sve od sebe kako bi ponovio taj pogodak iz Alžira, no svakako da to u ovom trenutku nije najvažnije. Bitno je da mi ostvarimo pozitivan rezultat", za naš portal je istakao Svraka.

"Želimo pružiti dobru partiju i upisati pobjedu. Duel sa Slovenijom je generalka pred možda i presudni kvalifikacijski susret sa Grčkom. Bilo bi lijepo pobijediti i Grčku dočekati u sjajnoj atmosferi", dodao je veznjak našeg nacionalnog tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.