"Pobjedom nadoknaditi bodove izgubljene protiv Kipra"
Foto: epa.eu

Medunjanin o Izraelu:

"Pobjedom nadoknaditi bodove izgubljene protiv Kipra"

Jedini od Zmajeva koji ima iskustvo igranja u Izraelu i sa izraelskim fudbalerima je Haris Medunjanin. Veznjak Deportiva tokom svoje karijere nosio je dres Maccabija iz Tel Aviva, a u periodu od 2010. do 2013. Medunjanin je u dresu Maccabija upisao 46 nastupa i postigao devet golova.

Ipak, ni on nema iskustvo igranja na novom Sammy Ofer stadionu u Haifi na kojem će 16. novembra Izraelci ugostiti najbolji fudbalski tim naše zemlje.

"Uprkos svim problemima koji su nas zadesili u proteklih nekoliko sedmica siguran sam da u Izrael dolazimo odigrati jednu dobru utakmicu kako bi pobjedom nadoknadili izgubljene bodove protiv Kipra", rekao je Medunjanin izraelskim medijima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.