"Pobjegao si jer si se bojao konkurencije"

Ancelotti odgovorio Ozilu

"Pobjegao si jer si se bojao konkurencije"

Mesut Ozil je u nedavnoj izjavio kazao kako je iz Reala iz Madrida otišao zbog evidentnog nedostatka povjerenja od strane Carla Ancelottija, što je italijanski stručnjak prokomentarisao riječima:

„Ozil se nije ugodno osjećao pa je pregovarao sa drugim klubovima. Znam da je želio otići jer je shvatio da ima konkurenciju i da neće igrati na svakoj utakmici. Di Maria je bolji od Ozila za timsku dinamiku,“ kazao je Ancelotti.

Ancelotti je ohrabrio i najskuplje pojačanje Garetha Balea koji se po dolasku u Madrid i nije baš najbolje snašao u dresu Reala.

„Mnogo je igrača imalo slične probleme po dolasku u Real. I Zidaneu su po dolasku zviždali. Bale može ići Ronaldovim stopama,“ dodao je Ancelotti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.