"Pojačanja su mi na posljednjem mjestu"

Mancini će gledati Cavanija i Lavezzija, ali ih ne želi

"Pojačanja su mi na posljednjem mjestu"

Manchester City se povezivao sa napadačkim dvojcem iz Napolija, Edisonom Cavanijem i Ezequielom Lavezzijem, no Roberto Mancini je odbacio te špekulacije.

U posljednje vrijeme pisalo se da bi Građani na kraju sezone mogli poslati ponudu za Cavanija i Lavezzija, ali Mancini je rekao da su mu pojačanja u ovom trenutku na posljednjem mjestu.

"Ništa od toga. Nisam govorio ni o kome sa Cityjevim direktorima. Prvo moramo svojiti Premier ligu, a onda ćemo govoriti o pojačanjima", rekao je talijanski stručnjak.

Mancini je priznao da će gledati sutrašnji susret između Napolija i Chelseaja, ali samo zato što ga je zaintrigiralo kako će talijanska momčad odigrati protiv Chelseaja u okviru osmine finala Lige prvaka.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.