Denis Sadiković trener Slobode:

"Pokušat ćemo iskoristiti Radnikove brige"

Poslije dvosedmične pauze fudbaleri tuzlanske Slobode u 7. kolu BHT Premijer lige BiH gostuju kod Radnika u Bijeljini. Tuzlaci su sa Bijeljincima odigrali utakmicu pred sami start sezone, a konačni rezultat je bio 1:1. 

“Trenutni plasman Radnika na tablici nije odraz njihovog kvaliteta. Smatram da su mnogo kvalitetniji od trenutnog bodovnog salda i plasmana. Ne treba zanemariti ni činjenicu da su oni u šest odigranih kola četiri puta bili gosti te domaćini Slaviji i Željezničaru. Mi ćemo pokušati da iskoristimo njihov imperativ, njihove brige i da se neporaženi vratimo iz Bijeljine”, kaže Denis Sadiković, trener Slobode.

U Bijelini neće biti Semira Bajraktarevića zbog tri žuta kartona i Mirhada Mehanovića zbog povrede. Marko Lukić i Igor Aničić su napustili Slobodu jer nisu mogli biti registrovani, dok se u tim vraća Samir Efendić poslije crvenog kartona kojeg je dobio na utakmici s Olimpicom.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.