"Ponosan sam što u Bordo porodicu ulazi Al Shiddi grupacija"

Dino Selimović, eneralni direktor Sarajeva

"Ponosan sam što u Bordo porodicu ulazi Al Shiddi grupacija"

Na današnjoj press konferenciji, osim predjsdnika Edisa Kusturice ispred FK Sarajevo, svoje zadovoljstvo ozvaničenjem saradnje sa Al Shiddi grupacijom iskazao je i generalni direktor, Dino Selimović.

"Danas sam izrazito ponosan što u Bordo porodicu sponzora ulaze kompanije iz Al Shiddi grupacije, koja je vrlo uspješno proteklih godina realizovala niz investicijskih projekata u našoj državi", istakao je Selimović, koji je i dodao:

"Vjerujem da je ovo, s Božijom pomoći, početak jedne uspješne, dugoročne saradnje, najboljih sa najboljima. Zahvaljujem se vlasnicima grupacije na ukazanom povjerenju šampionima Bosne i Hercegovine".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.