"Prelazak u Herthu su medijske spekulacije"

Balakov demantovao mogućnost prelaska u berlinski tim

"Prelazak u Herthu su medijske spekulacije"

Trener splitskog Hajduka Krasimir Balakov je na konferenciji za novinare u nedjelju izjavio da su novinski napisi o njegovu prelasku u njemačkog prvoligaša Herthu medijske spekulacije.

"Napisi o mojem prelasku u Herthu su medijske spekulacije u kojima nema ništa zanimljivog, a spekulacije ne komentiram", rekao je Balakov odgovarajući na upit o eventualnom prelasku u Herthu. 

Balakov je istaknuo kako su ga takvi novinski napisi motivirali da se još bolje usredotoči na nastavak hrvatskog prvenstva i prvu utakmicu proljetne sezone protiv pulske Istre 1961. 

"U proljetnom dijelu prvenstva Hajduk će biti drugačiji nego prošle godine, jer je polovica igrača u momčadi nova, a nastojat ćemo igrati ofanzivno i agresivno", kazao je Balakov, dodavši kako je cilj Hajduka zadržati drugo mjesto na prvenstvenoj ljestvici. 

Dodao je i kako se nada da će do početka proljetnog dijela prvenstva biti riješene financijske poteškoće u Hajduku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.