"Prvih 11 je spremno, čekamo početak utakmice"

Selektor Srbije poručio

"Prvih 11 je spremno, čekamo početak utakmice"

D. Vejo

Selektor Srbije Slavoljub Muslin ističe da nema dilemu oko početnog sastava za utakmicu sa Velsom.

Prema njegovim riječima, ukoliko Orlovi smanje individualne greške, a pojačaju efikasnost, problema neće biti.

"Pokazali smo da imamo kvalitet. Nismo izgubili niti jedan meč u kvalifikacijama. Posjedujemo veoma kvalitetan igrački kadar i kako stanje na tabeli pokazuje, za sada smo najbolja selekcija u grupi. Najvažnije od svega jeste da ne pravimo individualne greške te da budemo što efikasniji. Nadam se da imamo dovoljno snage da završimo prvi u grupi", izjavio je selektor Srbije, Slavoljub Muslin.

S velikom dozom opreza strateg Orlova ulazi u susret sa Velšanima.

"Vels je jedan izuzetno jak protivnik. Oni imaju iskustva igranja ovakvih utakmica. Ja sam prvih 11 sastavio, čekamo prvi sudijski zvižduk", dodaje Muslin.

Veoma lako bi se moglo desiti da sutrašnji meč ova dva tima padne u drugi plan. Navodno, prema pisanju tamošnjih medija, određena grupa navijača sprema prekid utakmice i ulazak na teren.

Sprema li se neka nova Đenova, ostaje da vidimo.

Utakmica između Srbije i Velsa igra se sutra od 20.45 sati na stadionu Rajko Mitić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi