"PSG ima novca za nekoliko Messija"

Argentinac u redovima Svetaca:

"PSG ima novca za nekoliko Messija"

Argentinski veznjak PSG-a, Javier Pastore, kazao je kako je njegov klub spreman angažovati prvu zvijezdu Barcelone i njegovog zemljaka, Lionela Messija. 

Messi je u problematičnim odnosima sa upravom i stručnim stabom katalonskog kluba u posljednjih nekoliko mjeseci.

Messi je nedavno govorio da njegova dugoročna budućnost možda nije na Camp Nou, a Pastore je rekao da veruje da bi PSG odmah ušao u trku da ga dovede. 

"Ako bi Messi otišao iz Barcelone, vlasnik PSG-a ne bi čekao ni sekund da postigne dogovor. Novac ne bi bio problem. Klub ima para da dovede nekoliko Messija", rekao je Argentinac za francuske medije. 

Messijev ugovor ističe na ljeto 2018, a obeštećenje za njega iznosi 250 miliona ura. Argentinski napadač je u dobroj formi ove sezone, pošto je postigao 23 gola u isto toliko nastupa u svim takmičenjima. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.