"Rat" Arsenala i Tottenhama za fudbalera Lazija...

Ponude pristižu

"Rat" Arsenala i Tottenhama za fudbalera Lazija...

Midhat Šljivak

Italijanski mediji donijeli su informaciju kako Arsenal i Tottenham vode pravi "rat" za veznog igrača rimskog Lazija Hernanesa.

Odlične igre Hernanesa za Lazio privukle su dosta pažnje od strane bogatih evropskih timova, a pored PSG-a, veliku bitku za potpis 28-godišnjeg Brazilca vode londonski rivali Tottenham i Arsenal.

Ipak, Lazio ne želi prodati svog ponajboljeg fudbalera, što je potvrdio i predsjednik kluba Claudio Lotito, koji će Hernanesu ponuditi novi ugovor... 

"Imamo zakazane razgovore o produženju ugovora s Hernanesom. Da li sam siguran da ostaje? Navikao sam na sve ovo. Ne mislim o tome  prije nego što dođe na red"; rekao je Lotito.

Hernanes je u Laziju od 2010. godine, a u 132 utakmice za klub postigao je 37 pogodaka.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.