"Razlika između Cityja i nas je 220 miliona funti"

Pulis nakon meča

"Razlika između Cityja i nas je 220 miliona funti"

Midhat Šljivak

Trener Stoke Cityja Tony Pulis izjavio je nakon utakmice da nije začuđen porazom od ekipe Manchester Cityja sa 3:0, te je dodao kako je razlika između ekipa 220 miliona funti.

Pulis je rekao kako nema izgovora za lošu igru u utakmici u kojoj nisu pokazali gotovo ništa.

"Neko me nakon utakmice pitao šta je bila razlika na utakmici i ja sam rekao da je razlika oko 220 miliona funti. Mi smo morali igrati najbolje što možemo u ovom susretu da bi barem malo bili ravnopravni, ali to nismo uspjeli i oni su zasluženo slavili pobjedu u ovom susretu", rekao je Pulis.

Stoke je trenutno devetoplasirani tim na tabeli Premiershipa, a u narednom kolu koje se igra 12. januara čekaju raspucani Chelsea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.