"Ronaldo je najbolji među smrtnicima, ali Messi je iznad"

Defanzivac Barce o najboljem fudbaleru svijeta

"Ronaldo je najbolji među smrtnicima, ali Messi je iznad"

Midhat Šljivak

Defanzivac Barcelone Gerard Pique izjavio je kako smatra da je Lionel Messi najbolji fudbaler svih vremena.

Pique smatra da je Messi za klasu iznad Cristiana Ronalda i ostalih fudbalera koji su proglašavani najboljim u prošlosti.  Dvadesetpetogodišnji štoper poštuje Cristiana Ronalda, ali Messija stavlja iznad svih ostalih.

"Poštujem one koji misle da Ronaldo zaslužuje titulu za najboljeg fudbalera svijeta. Ronaldo možda jeste najbolji među smrtnicima, ali Messi je sa druge planete. Ronaldo je radnik i veoma dobar igrač, ali ništa ne može protiv Messija. Messi ima već toliko odličnih sezona iza sebe, da ga se sa pravom može smatrati najboljim svih vremena", rekao je Pique.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.