"Ronaldo je prošle sezone bio najbolji fudbaler svijeta"

Ramos se divi Portugalcu:

"Ronaldo je prošle sezone bio najbolji fudbaler svijeta"

Španski defanzivac, Sergio Ramos izjavio je kako je njegov saigrač iz Real Madrida, Cristiano Ronaldo, bio najbolji fudbaler svijeta u protekloj sezoni.

Ronaldo je prošle sezone igrao sjajno, ali je njegova ekipa ipak ostala bez trofeja u domaćem prvenstvu i Ligi prvaka. Ramos je u razgovoru za El Mundo imao samo riječi hvale za svog saigrača te je posebno istakao kako je Portugalac veliki profesionalac.

"On je igrač kom ništa ne možete prigovoriti. Pravi je primjer profesionalizma. Prošle sezone, za mene on je bio najbolji na svijetu. On zaslužuje da osvoji što god poželi. Zaista se nadam da čelnici kluba pokušavaju da produže ugovor sa njim i da ga zadrže u Madridu", rekao je Ramos.

Ronaldo se već neko vrijeme povezuje sa povratkom u Manchester United, a nedavno je preko socijalnih mreža negirao sve navode medija o produženju ugovora sa Kraljevima.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti