"Rosell otišao sam 6.000 km daleko, ostavi me na miru"

Guardiola poručio predsjedniku Barcelone

"Rosell otišao sam 6.000 km daleko, ostavi me na miru"

Pep Guradiola obrušio se na predsjednika Barcelone Sandra Rosella koji je navodno iskoristio bolest Tita Vilanove kako bi se osvetio Pepu Guradioli. 

Guradiola tvrdi kako je Rosell iskoristio bolest Tita Vilanove da ga povrijedi i da je to što je uradio Rosell nešto što nije očekivao. 

"Prešao sam 6.000 kilometara i zamolio predsjednika Barcelone da me ostavi na miru. On međutim to nije uradio. Nije održao svoju riječ. Posebno me povrijedilo to što je iskoristio bolest Tita Vilanove da mene povrijedi. To nikada neću zaboraviti," rekao je Pep Guardiola. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.