"Šampioni dobrodošli u Jelah"

Topla dobrodošlica za FK Sarajevo

"Šampioni dobrodošli u Jelah"

Fudbaleri Sarajeva, aktuelni šampioni Bosne i Hercegovine, danas u Jelahu igraju svoju prvu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu koju otvaraju utakmicu 2. pretkola Lige šampiona protiv poljskog Lecha.

Prije samog početka današnjeg susreta između domaćeg Borca i Sarajeva, kojeg prati oko 3.000 gledalaca, rukovodstva dva kluba su razmijenili prigodne poklone, dok je fudbalera Bordo tima dočekala parola "Šampioni dobrodošli u Jelah".

Nakon utakmice u Jelahu šampion naše zemlje nastavlja sa pripremama u Sloveniji, gdje će odigrati još tri kontrolne utakmice do prvog susreta sa Lechom 14. jula na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović - Hase".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.