"Smijali su mi se zbog izjave, a trebaju se mnogi ugledati na nas"

Edis Mulalić nakon remija sa Sarajevom

"Smijali su mi se zbog izjave, a trebaju se mnogi ugledati na nas"

M. Šljivak

Trener Mladosti Edis Mulalić zadovoljan je osvojenim bodom protiv Sarajeva.

Iako je njegov tim ispustio pobjedu u samom finišu meča (1:1), Mladost je zadržala vodeće mjesto na tabeli, a Mulalić je nakon meča rekao:

"Možemo biti zadovoljni. Ne može se biti nezadovoljan bodom protiv Sarajeva. Moramo dalje raditi, mi smo zadovoljni onim što smo postigli u prva četiri kola", istakao je Mulalić, te je dodao:

"Smijali su mi se kad sam rekao da ćemo spavati na terenu. Mi to radimo, igračima pripadaju sve zasluge za ove rezultate i drago mi je što smo uveselili ovo malo mjesto. Ovo je pozitivna priča u cijeloj BiH i veće sredine trebaju da se ugledaju na ovo što mi radimo. Ima još dosta posla, tek je četvrto kolo", istakao je Mulalić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Mladost u narednom kolu gostuje na Pecari kod Širokog.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi