"Spreman sam za utakmicu, protiv Čelika želimo bodove"

Aladin Isaković:

"Spreman sam za utakmicu, protiv Čelika želimo bodove"

Nogometaši Viteza će sutra u Zenici na Bilinom polju odigrati utakmicu derbi kola protiv Čelika. 

Vitežani ambiciozno dočekuju sutrašnju utakmicu, žele bodove, što su u svojim izjavama za SportSport.ba potvrdili Ante Miše, Toni Livančić i Jasmin Smriko, a sada i Aladin Isaković.

"Nisam trenirao nikako do danas, probao sam neke sprinteve, promjene, nisam osjetio nikakve bolove tako da sam u kombinaciji za utakmicu. Očekujem da napustimo Bilino polje ne poraženi jer smo svojim igrama pokazali da možemo svakoga dobiti", kazao je Aladin Isaković za SportSport.ba. 

Aladin Isaković je na zimskoj pauzi dres Travnika zamijenio Vitezovim i do sada postigao dva pogotka.

"Volio bi da nastavim svoj golgeterski niz, pa makar to bilo kao džoker sa klupe. Vjerujem u svoje saigrače, ako Bog da možemo do pobjede", dodao je Isaković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.