"Spremni smo umrijeti na terenu"

Francuzi spremni

"Spremni smo umrijeti na terenu"

Midhat Šljivak

Fudbalska reprezentacija Francuske nalazi se u teškom položaju pred revanš susret baraža protiv Ukrajine.

Francuzi su u prvom meču poraženi s 2:0, te će revanš na domaćem terenu dočekati s jako malim šansama za plasman na Mundijal u Brazil.

Za francuske medije je pred ovaj susret govorio napadač Arsenala Olivier Giroud, koji je istakao kako je zajedno sa saigračima spreman umrijeti na terenu kako bi njegova reprezentacija ostvarila plasman na Svjetsko prvenstvo.

"Spremni smo umrijeti na terenu, veoma smo odlučni i mislim da će nam to pomoći da ih dobijemo. Želimo pokazati francuskom narodu da smo ponosni što prezentujemo Francusku. Ovo je stvar ponosa. Vjerujem da ćemo uspjeti. Ne bih se mogao pomiriti s činjenicom da bi mogli ostati bez plasmana u Brazil"; rekao je Giroud.

Susret Francuske i Ukrajine igra se sutra u Parizu...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije