"Sramota me je kada čujem navijače da mi skandiraju ime"

Roberto Soldado priznao

"Sramota me je kada čujem navijače da mi skandiraju ime"

Fudbaler Tottenhama Roberto Soldado priznao je u izjavi za britanske medije da osjeća određenu dozu stida kada sa tribina čuje skandiranje svoga imena.

Soldado je 2013. godine plaćen velikih 26 miliona funti kada je doveden iz Valencije, ali se na White Hart Laneu nije pretjerano iskazao.

"Publika na stadionu Tottenhama je sjajna i oni pružaju podršku klubu i onda kada ne ide baš najbolje. Tako je i u mom slučaju. Skandiraju mi ime i kada pogodim i kada ne ali moram priznati da me je pomalo sramota kada vidim koliko me cijene. Znam da za sada nisam opravdao njihova očekivanja i zato je to tako", otvoreno je rekao Soldado.

Španski napadač je ove sezone pogodio samo jedanput i to protiv Evertona prije nekoliko kola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.