"Stvar je jasna, Albanija bi mogla dobiti 3:0"
FOTO: EPA

Poznati italijanski novinar tvrdi

"Stvar je jasna, Albanija bi mogla dobiti 3:0"

Adnan Beganović

Susret kvalifikacija za Evropsko prvenstvo između Srbije i Albanije imat će i svoje treće poluvrijeme, pošto isti nije odigran do kraja.

Pred sami kraj prvog poluvremena prekinut je sinoćnji susret u Beogradu, a jedan od najpoznatijih italijanskih novinara Tancredi Palmeri uvjeren je da će Evropska fudbalska federacija meč registrovati službenim rezultatom 3:0 u korist Albanije.

"Koliko vidim navijači su utrčali na teren i tu su stvari jasne. Albanija bi mogla dobiti susret službenim rezultatom 3:0, a Srbiju očekuje suspenzija i novčana kazna", na Twitteru je napisao Palmeri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.