"Suarez je najbolji saigrač kojeg sam imao u karijeri"

Kapiten Redsa hvali Urugvajca

"Suarez je najbolji saigrač kojeg sam imao u karijeri"

Luis Suarez i dalje dijeli svlačionicu sa kapitenom Liverpoola Stevenom Gerrardom, ali pitanje je do kada će to tako biti. 

Urugvajac je na meti evropskih velikana, a velika mu je želja da obuče dres Real Madrida. I dok je Suarezova budućnost u Liverpoolu pod velikim upitnikom njegov kapiten ne štedi komplimente na račun Urugvajca. 

"Da to je jednostavno, on je najbolji igrač sa kojim sam igrao. Jedini igrač koji je blizu njegovih sposobnosti je Fernando Torres, ali mislim da ga je Luis prestigao. Mislim da nas neće napustiti u januaru. Mislim da je posvećen ekipi i sretan u klubu," rekao je Gerrard. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.