"Suze nisu odraz njegove slabosti"
Foto: EPA

Prandelli o Balotelliju

"Suze nisu odraz njegove slabosti"

Midhat Šljivak

Selektor fudbalske reprezentacije Italije Cesare Prandelli, smatra kako suze Marija Balotellija u meču s Napolijem, nisu odraz njegove slabosti...

Balotelli je tokom utakmice s Napolijem, u kojoj su Rossoneri poraženi s 3:1, zaplakao na klupi za rezervne igrače. Prandelli smatra kako njegove suze nisu odraz slabosti i da se Mario nema čega stidjeti.

"Skoro je saznao da ima kćerku, ali ne želim ulaziti u njegov privatni život. To mu je natjeralo suze na oči. Bio je ispunjen emocijama u Napulju. Mlad je i ne može se uvijek nositi s velikim pritiskom. Suze nisu znak njegove slabosti. Pokazuju da je i on samo čovjek, kao i svi ostali. Niko od nas ne treba da krije emocije", rekao je Prandelli.

Italijanski mediji su prvobitno objavili kako su rasistički povici s tribina bili uzrok njegovih suza, ali  se to ispostavilo kao netačno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.