"Svaka čast Casillasu, ali njegovo vrijeme je prošlo"

Roy Keane smatra

"Svaka čast Casillasu, ali njegovo vrijeme je prošlo"

Legendarni fudbaler Manchester Uniteda Roy Keane iznio je svoje mišljenje o Ikeru Casillasu nakon utakmice Real Madrida i Schalkea.

Irac smatra da je Casillasovo vrijee prošlo, i da je vrijeme da se Real Madrid okrene novom čuvaru mreže.

"Možemo mi pričati o sjajnoj partiji protiv Schalkea, ali je činjenica da je Iker Casillas sam sebi zabio ri gola. I nije samo loše branio protiv Schalkea, to traje već neko vrijeme", rekao je Keane i dodao:

"Pitanje golmana Reala ipak prepuštam Ancelottiju, koji bi to trebao riješiti. Jednostavno, igrač se više ne može držati u prvoj postavi na osnovu imena i starih zasluga. Svaka čast Casillasu, ali on više nema kvalitetu za Real".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije