"Trebaće im neka magija da prođu Milan"

Legendarni trener Rossonera se oglasio

"Trebaće im neka magija da prođu Milan"

M. Šljivak

Legendarni trener Milana Arrigo Sacchi izjavio je kako će Barceloni biti potrebna magija da prođu Milan u sustrašnjem revanš susretu osmine Lige prvaka.

Sacchi je istakao kako Barcelona više nije onaj tim koji je u prethodnim godinama dominirao fudbalom, te da će imati dosta problema ukoliko žele da eliminišu Milan.

"Ova Barcelona nije kao prije. Nisu u top formi. Možda su se malo i opustili, jer u prošlosti nisu morali toliko da se trude, a pobjeđivali su. Milan ima dobar rezultat iz prvog meča i Barca će morati da uloži veliki napor ukoliko želi dalje. Ne vjerujem da mogu proći Milan, osim ako nemaju neke magične moći", rekao je Sacchi.

Sacchi je sa Milanom bio prvak Evrope 1989. i 1990. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti