"Trenutno sve stagnira, stadion je pred završetkom radova"

Slaven Garić, predsjednik NK Vitez

"Trenutno sve stagnira, stadion je pred završetkom radova"

NK Vitez je u svojoj premijernoj sezoni u BHT Premijer ligi zauzeo mjesto u sredini tabele, te zadovoljio brojne ljubitelje nogometa u BiH svojom igrom i disciplinom.

Već danas smo razgovarali sa predsjednikom NK Vitez, Slavenom Garićem o sljedećoj sezoni. Nažalost ni sam predsjednik nam nije mogao mnogo toga otkriti.

"Trenutno sve stagnira do početka priprema za novu sezonu koje počinju 20.6.. Trenutno smo u pregovorima sa par igrača sa kojima bi trebali produžiti ugovore, stadion je pri kraju, sve bi do početka sljedeće sezone trebalo biti spremno", izjavio je za SportSport.ba predsjednik NK Vitez Slaven Garić.

Vitez će prema svemu sudeći od sljedeće sezone nastupati na svom u potpunosti renoviranom stadionu, te najvjerovatnije sa par promjena u sastavu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.