"Trijumfom ćemo nastojati prvenstvo učiniti zanimljivijim"

Faik Kolar pred gostovanje Zrinjskog

"Trijumfom ćemo nastojati prvenstvo učiniti zanimljivijim"

Konačan ishod Premijer lige za ovu sezonu u mnogome će zavisiti od Olimpica. Vukovi sa Otoke nedavno su doživjeli domaći poraz od Željezničara, a do kraja će ugostiti na svom stadionu i Zrinjski odnosno Široki Brijeg. 

Sutra sa početkom od 17 sati na programu je utakmica protiv Zrinjskog.

„Zrinjski gradi optimizam pred ovaj meč, rekao bih opravdano obzirom da su lider na tabeli, ali to nama ne znači ništa. Mi ćemo sutra na teren izaći odlučni da pobijedimo i prvenstvo učino još zanimljivijim,“ izjavio je trener Olimpica Faik Kolar.

Olimpic na šest posljednjih utakmica nije poražen od Zrinjskog.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

„Imamo pozitivan omjer, a posebno smo uspješni do sad bili Pod Bijelim brijegom gdje smo na tri posljednja gostovanja osvojili sedam bodova,“ dodao je Kolar.

Kapiten Veldin Muharemović oporavio se od povrede i sutra će nastupiti, dok u timu neće biti ovrijeđenih Torlaka, Bogičevića, Smajića i Sesara. Zbog žutih kartona neće nastupiti Zoran Kokot.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.