"U Livnu se iskupiti za loš rezultat protiv Igmana"

Trener Jedinstva Ervin Smajilavić:

"U Livnu se iskupiti za loš rezultat protiv Igmana"

Šef stručnog štaba NK Jedinstvo, Ervin Smajilagić, uoči susreta 18. kola Prve lige FBiH protiv Troglava, za službenu stranicu kluba izjavio je da se njegovi igrači pobjedom protiv Livnjaka žele iskupiti za loš rezultat u prošlom kolu protiv Igmana iz Konjica.

Smajilagić je istakao da potpuno vjeruje svojim igračima, tako da pobjeda u subotu nad Troglavom ne bi trebala doći u pitanje. 

"Svi koji su bili u subotu Pod borićima vidjeli su Jedinstvo koje je stvorilo pet stopostotnih šansi, desetak kornera, imali smo inicijativu. Nažalost, teren nam nije bio saveznik, nije dozvoljavao da igramo onako kako znamo i kako sam ja to tražio od njih. Momcima svaka čast na zalaganju i ja im nemam ništa zamjeriti. Ko je gledao utakmicu protiv Igmana dobro zna šta se desilo zadnjih pet minuta. Bez obzira na ovo sve, ja sto posto vjerujem ovim momcima", kazao je Smajilagić za službenu stranicu bihaćkog prvoligaša, a potom dodao:

"Imamo sad utakmicu u Livnu, gdje ćemo se iskupiti za ovaj rezultat, pa kući protiv Mladost i sve ćemo uraditi da do te utakmice i gostovanja na Tušnju budemo maksimalno motivirani i spremni. Nadamo se da ovo što se desilo Pod borićima više nikada neće desiti. Bolje da se i sad desilo, nego kad se zahukta prvenstvo", zaključio je Smajilagić.

Susret između Troglava i Jedinstva na rasporedu je 15. marta (subota), od 15:00 sati. Pravdu na stadionu Bjelave dijelit će Mirza Tičić iz Sarajeva.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.